03.03

Унікальна лізингова програма для автомобілів Mercedes-Benz з гібридними та електричними двигунами.

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО), разом із «ОТП Лізинг» за підтримки ЄБРР в рамках розвитку малого та середнього бізнесу в Україні надають спеціальні вигідні умови на фінансування купівлі електричних і гібридних автомобілів Mercedes-Benz.

Кредитна лінія EU4Business-EBRD від ЄБРР є частиною більш широкої ініціативи ЄС – EU4Business, яка впроваджується в Україні з метою підтримки малих та середніх підприємств в отриманні переваг від доступу до відкритого ринку в рамках Глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі/Угоди про Асоціацію (DCFTA/AA). Це означає, що українські підприємства зможуть скористатись своїми відносно невисокими базовими витратами, щоб успішно конкурувати з іншими компаніями на великих європейських та регіональних ринках, якщо їхні виробничі процеси узгоджуватимуться із вимогами Директив ЄС.

«Ми прогнозуємо збільшення попиту на гібридні і електричні автомобілі в Україні і тому прагнемо задавати нові стандарти їх реалізації, пропонуючи своїм клієнтам привабливі фінансові рішення при купівлі таких автомобілів. Список переваг для клієнта, що включає найкоротші терміни поставки автомобілей і гарантійні зобов'язання, тепер доповнено швидким і надійним способом отримання безпрецедентних фінансових умов для юридичних осіб при купівлі гібридних та електричних моделей Mercedes-Benz» – коментує новий лізинговий продукт Генеральний директор компанії «АвтоКапітал» Валерій Анохін.

«Ми дуже раді, що світові тенденції з просування «екологічно дружніх» програм тепер доступні і для українського споживача. Той факт, що дана програма буде реалізована через «ОТП Лізинг» ще раз підтверджує наше лідерство на ринку фінансових послуг. Ми вже не перший рік співпрацюємо з ЄБРР, але тільки в цьому році програма поширилася на легкові автомобілі, що стало можливим внаслідок виконаної  великої переговорної і узгоджувальної роботи. Ми сподіваємося, що дана програма ще більше збільшить довіру до лізингу як до інструменту фінансування автомобілів, тим більше таких надійних, як Mercedes-Benz» - Генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

У програмі беруть участь обрані гібридні та електричні моделі Mercedes-Benz. Лінійка автомобілів представлена дизельними і бензиновими гібридними кросоверами GLC, GLC Coupe, GLE та GLE Coupe, гібридним седаном Е-Класу, а також електричними моделями Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC та Mercedes-Benz EQA 250.

Умови фінансування:

  • Грантова допомога складає 10% від суми фінансування;
  • Фінансування виключно в національній валюті (гривня);
  • Фінансування можливе для електро та гібридних автомобілів Mercedes-Benz з низьким викидом СО₂ (менше 75 г/км);
  • Мінімальний строк фінансування – 3 роки без права дострокового погашення;
  • Максимальна сума фінансування на одного клієнта: еквівалент 50 000 євро. 

За програмою може фінансуватись лише лізинг транспортних засобів, витрати на придбання та експлуатацію яких відносяться на витрати підприємства. ФОП та підприємства малого та середнього бізнесу:

  • з кількістю працівників менше ніж 250 осіб та з річним обігом менше ніж 50 мільйонів євро, валюта річного балансу: еквівалент не більше 43 млн євро;
  • місцем реєстрації та основним місцем проведення господарської діяльності яких є Україна;
  • не менш як 51% статутного капіталу яких є приватною власністю;
  • які не включені ЄБРР до списку фізичних та юридичних осіб, що не мають права бути стороною контракту, яка фінансується ЄБРР;
  • кількість легкових автомобілів, що перебувають у власності/надані в лізинг юридичній особі, не повинна перевищувати кількість працівників відповідної юридичної особи.

Як це працює?

  • Оберіть модель марки Mercedes-Benz, яка приймає участь у програмі;
  • Зверніться до співробітника офіційного дилерського центру компанії «АвтоКапітал» чи лізингової компанії «ОТП Лізинг» для отримання консультації, комерційної пропозиції та переліку документів для прийняття рішення;
  • Укладіть лізингову угоду;
  • Отримайте грантову допомогу, яку вам виплатить компанія «ОТП Лізинг» в гривневому еквіваленті.

Строк дії програми: з 1 березня 2021 р. до повного використання виділеного цільового об’єму фінансування. Страховий партнер програми – СК «Експрес Страхування».

Детальна інформація щодо лізингової програми знаходиться у відповідному розділі на офіційному сайті Mercedes-Benz в Україні mercedes-benz.ua та на сайті компанії «ОТП «Лізинг».