08.06

Kia представляє дизайн абcолютно нового Sportage

Сьогодні корпорація Kia представила офіційні зображення приголомшливого, абсолютно нового кросовера Sportage. У вересні Kia Europe вперше за 28-річну історію цієї моделі представить її спеціальну європейську версію.

Дизайн екстер'єру

Зовнішній вигляд автомобіля кидає виклик всім нормам дизайну і переносить ідентичність Sportage в наступне покоління, віддаючи повагу його великому минулому. Чіткі лінії плавно перетікають по витонченим вигинам кузова, у той же час м'язисті поверхні поєднуються з хитромудрою графікою і надають позашляховику динамічний і напористий вигляд в міських джунглях. В інтер'єрі було створено воістину ультрасучасний простір, що поєднує в собі високі технології і сучасний стиль.

«Новий дизайн Sportage дав нашим талановитим командам дизайнерів приголомшливу можливість зробити щось нове; черпаючи натхнення в недавньому перезапуску бренду і представлені EV6, ми хотіли надихнути клієнтів сучасним і інноваційним дизайном. Ми не просто хотіли зробити крок вперед, створюючи Sportage, ми хотіли перейти на абсолютно новий рівень »- прокоментував Карим Хабіб, старший віце-президент і глава Global Design Center.

Opposites United філософія дизайну Kia, яка була оприлюднена раніше в цьому році і отримала визнання дизайнерського співтовариства - лежить в основі абсолютно нового Sportage, впливаючи на всі аспекти його зовнішнього вигляду і характеру. Принципи Opposites United вплинуть на всі майбутні моделі Kia. Смілива філософія зміцнює зв'язок між дизайном і новим напрямком бренду Kia - «Рухом, яке надихає».

Новий Kia Sportage - результат спільних зусиль глобальної дизайн мережі Kia, які працюють в різних куточках світу: Кореї, Німеччини, США та Китаї.

Бічний профіль абсолютно нового Sportage залишається вірним своїй спортивній ДНК, з плавними лініями, що перетинають вишукану поверхню кузова. Вперше в лінійці Sportage чорний дах - варіант забарвлення кузова автомобіля - тепер доступний незалежно від основного кольору кузова, яка покликана підкреслити спортивний профіль автомобіля і виділити архітектурно динамічну задню стійку. Хромована лінія підкреслює задню частину Sportage спільно із задньою стійкою, створюючи гармонійні цільні лінії поєднуючись з заднім спойлером, що ще більше підсилює спортивний характер автомобіля.

Задня частина нового Sportage зберігає той же впевнений силует, що і його фронтальна частина. М'язистий стрімкий силует задніх дверей перетікає в задні ліхтарі, які були створені так, щоб створити враження, що вони врізаються в кузов, утворюючи контур заднього ліхтаря і основної частини дверей багажника. Тонкі, як лезо бритви, задні ліхтарі з'єднані тонкою горизонтальною конструкцією, яка створює приголомшливі враження від кормової частини нового Sportage. Бампер в задній частині зроблений за тією ж схемою, що і чорна решітка радіатора спереду, поєднуючи всі елементи задньої частини нового Sportage.

Ультрасучасний інтер'єр

Інтер'єр абсолютно нового Sportage відрізняється сміливим характером, пропонуючи інтуїтивно зрозумілі і інноваційні технології, створюючи дійсно сучасний простір.

Скульптурний інтегрований вигнутий дисплей з тонкою сенсорною панеллю і дрібно деталізованими вентиляційними отворами складає ядро ​​вражаючого салону нового Sportage. Дисплей проходить через передню частину торпедо Sportage, що надає кабіні ще більшого простору. 

Зручно розташована для водія і переднього пасажира ергономічна центральна консоль поєднує в собі простоту, зручність і одночасно розкіш. На консолі з глянцевим покриттям розташовуються підстаканники і сенсорні перемикачі, причому останні розташовані на піднесеному профілі поруч з перемикачем коробки передач.

Матеріали найвищої якості, динамічні та яскраві колірні рішення, а також нові матеріали оздоблення, включаючи хром і друк на подушках сидінь, роблять інтер'єр нового Sportage особливим місцем в автомобілі.

Для більшої зручності пасажирів в задній частині в підголовники сидінь водія і переднього пасажира інтегровані вішалки, які дозволяють легко і зручно закріпити одяг або ж сумки, щоб вони не заважали в поїздці.

Внутрішній простір нового Sportage відрізняється продуманим поєднанням практичності, функціональності і універсальності.

Вперше в історії Sportage буде випущена ще одна його комплектація. Абсолютно новий Sportage X-Line відрізняється унікальним бампером, бічними порогами і зігнутим багажником на даху. Всередині автомобіля покупці можуть вибирати між фірмовими зеленими або чорними сидіннями c прострочкою та обробкою салону під чорне дерево з металевими вставками.