18.05

ПРИВАБЛИВІ ЦІНИ НА МОДЕЛІ JETOUR 2024 РОКУ

Офіційний дистриб'ютор ТМ JETOUR в Україні ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП» з радістю оголошує ціни на автомобілі 2024 року виробництва:

JETOUR DASHING в комплектації Premium – 1,030,000 грн.*

JETOUR X70PLUS в комплектації Premium – 1,090,000 грн.*

Ціни зафіксовано в гривні до 30.06.2024. Автомобілі очікуються в автосалонах наприкінці травня та вже зараз доступні до замовлення у офіційних дилерів в Україні.

JETOUR DASHING – стильний та сучасний кросовер з передовими технологіями. Комплектація Premium пропонується з турбо-бензиновим двигуном об'ємом 1.5 л на 147 к.с., переднім приводом та 6-ступеневою роботизованою коробкою передач DCT. Екстравагантний зовнішній вигляд та набір інноваційних опцій цієї моделі нікого не залишать байдужим!

JETOUR X70PLUS - це втілення престижу та високих технічних характеристик у вигляді преміум-кросовера, який готовий вразити навіть найвибагливіших шанувальників автомобільного світу. Завдяки потужному турбо-бензиновому двигуну об'ємом 1.6 літра на 190 к.с., а також 7-ступеневій роботизованій коробці передач, цей автомобіль готовий до будь-яких пригод.

Вибір JETOUR - це вибір якості, надійності та комфорту. Приєднуйтесь до незабутніх подорожей разом з JETOUR!

 

Дилерська мережа бренду JETOUR в Україні

*Ціни станом на 13.05.2024, з урахуванням ПДВ. Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером JETOUR в Україні. 
ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП та офіційні дилери JETOUR в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів  або за тел. 0 800 502400 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.